
Για τα καλά έχουν αρχίσει οι διεργασίες για ανατροπή του Βαγγέλη Μπαταγιάννη από την προεδρία της Super League.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η πλευρά του ΠΑΟΚ θέλει μετά την ΕΠΟ, όπου υπάρχει ο Βαγγέλης Γραμμένος, να έχει τον δικό της άνθρωπο και στην κεφαλή του συνεταιρισμού.
Μάλιστα, τη θέση είναι πολύ πιθανό να διεκδικήσει ο Μάκης Γκαγκάτσης και σε αυτή την περίπτωση εκτιμάται πως θα έχει τη στήριξη τόσο της ΑΕΚ, όσο και του Παναθηναϊκού.
Ο Ολυμπιακός δεν φαίνεται να διαθέτει την ισχύ στη λίγκα για να διατηρήσει στο θώκο τον Μπαταγιάννη ή να ανταγωνιστεί τον υποψήφιο του Δικεφάλου του Βορρά.
Αν ο Ιβάν Σαββίδης, πάντως, κρίνει πως ο Γκαγκάτσης πρέπει να παραμείνει προσηλωμένος στα καθήκοντά του στην ασπρόμαυρη ΠΑΕ ως διευθύνων σύμβουλος, τότε είναι πιθανό ο υποψήφιος που θα υποστηρίξει ο ΠΑΟΚ να μην είναι από τα «σπλάχνα» του συλλόγου.
Μάλιστα, έχει ακουστεί το όνομα του Φώτη Κωστούλα, αλλά το αφεντικό του Παναιτωλικού αν και είναι κοινής αποδοχής, στο παρελθόν είχε αρνηθεί να εμπλακεί στα διοικητικά της λίγκας.
Εφόσον υπάρξει ανατροπή του Μπαταγιάννη, η εκλογή νέου προέδρου θα είναι πιθανότατα με θητεία ως το καλοκαίρι και όχι για ενάμιση χρόνο.
Πάντως, πρόκειται για ένα κρίσιμο διάστημα για τον συνεταιρισμό τόσο σε οικονομικό επίπεδο όσο και σε ό,τι αφορά στον τρόπο διεξαγωγής του νέου πρωταθλήματος με 14 ομάδες.
Πηγή Γκαγκάτσης για την προεδρία της Super League
Κοινοποιήστε: