12.6 C
Αθήνα
17 Φεβρουαρίου 2020
Kliktv.gr
Διαφορα

Γιγαντιαίες Μηχανές Εισχωρούν στη Διάστασή μας. Ποιοι Βρίσκονται στην Αθέατη Πλευρά της Σελήνης;

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Ο Tyler Glockner από το κανάλι SecureTeam 10 του YouTube, μας επιφυλάσσει δύο σημαντικές αποκαλύψεις. Η μία σχετίζεται με τα άγνωστα στοιχεία που φέρνει στο φως της δημοσιότητας ο κ. Russell Targ, για την Αθέατη Πλευρά της Σελήνης.

Ο κ. Russell Targ, χειριζόταν ένα πείραμα του Πανεπιστημίου του Στάνφορντ που είχε σχέση με αυτό που αποκαλούν σήμερα «απομακρυσμένη προβολή» (remote viewing), δηλαδή ανθρώπους που μπορούν να «δουν» τι υπάρχει ή τι συμβαίνει χιλιόμετρα μακριά από την θέση που βρίσκονται, σε άλλους γεωγραφικούς τόπους, ακόμα και πέρα από την Γη.

Το Remote Viewing ήταν μέρος του μυστικού project «Star Gate», ένα Πρόγραμμα Αμυντικής Νοημοσύνης (DIA – Defense Intelligence Agency) το οποίο αποχαρακτηρίστηκε το Σεπτέμβριο του 1995.

Εκείνο που μας αποκαλύπτει, σύμφωνα με αυτά που «είδαν» στο πείραμα, αφορά την αθέατη πλευρά της Σελήνης, οπότε και μας δίνει χάρτες και σχεδιαγράμματα.

Τεχνητές εξωγήινες δομές και βάσεις, βρίσκονται στην πίσω και αόρατη προς εμάς, πλευρά της Σελήνης. Ωστόσο, καθώς αυτό αποτελεί μία γνωστή εκδοχή ανάμεσα στους απανταχού συνωμοσιογράφους, εκείνο που εντυπωσιάζει είναι ότι «ένιωσε» κάποιες «παρουσίες» να τον παρακολουθούν.

Με δυο λόγια, στην «απομακρυσμένη συνεδρία» ο κ. Russell Targ ισχυρίστηκε ότι όχι μόνο υπάρχουν υπάρχουν εγκαταστάσεις που δεν είναι γήινες, αλλά ότι υπήρχαν όντα τα οποία ήταν σαν να του έλεγαν ότι «ξέρουμε ότι μας βλέπετε εδώ».

Σίγουρα είναι ανατριχιαστικό και τρομακτικό να παρακολουθείς με το μυαλό κάτι από απόσταση και να δέχεσαι μία «τηλεπαθητική εισβολή» στο κεφάλι που σου μιλάει και κατά κάποιο τρόπο να σε προειδοποιεί.

Ας πάμε τώρα στην δεύτερη «αποκάλυψη», σε ένα από τα πιο παράξενα πράγματα που συνέβησαν τελευταία:

Ένα τεράστιο κομμάτι μηχανής, ή διαστημόπλοιο, ή όπως αλλιώς θέλετε να το ονομάσετε, εντοπίστηκε και φωτογραφήθηκε στον ουρανό σε περιοχή της Μεγάλης Βρετανίας.

Το άγνωστο αυτό αντικείμενο, ότι κι αν ήταν, έμοιαζε σαν να είχε «ξεκολλήσει» από την διάσταση που βρισκόταν και εμφανίστηκε στην δική μας, κατά λάθος.

Σίγουρα, θα μπορούσαν να υπάρχουν πολλές εξηγήσεις για αυτό, αλλά μπορεί να μην είναι αυτό που θα ισχυριστούν οι σκεπτικιστές, αλλά ούτε και εκείνο που θα υποθέσετε εσείς…

Δείτε το αντικείμενο στο πρώτο βίντεο, ενώ στο δεύτερο ακολουθούν οι συναρπαστικές περιγραφές του Russell Targ:

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

GIANT «SPACE MACHINES» Entering Our Dimension?


What These Men DID.. Had The CIA SCARED.


Το διαβάσαμε στο: diadrastika.com

Πηγή Γιγαντιαίες Μηχανές Εισχωρούν στη Διάστασή μας. Ποιοι Βρίσκονται στην Αθέατη Πλευρά της Σελήνης;

Related posts

Κοροναϊός – Βίντεο-ντοκουμέντο: Αστυνομικοί εισβάλουν σε σπίτια στην Κίνα και προσαγάγουν ασθενείς

rularulina_xo0ks4zq

Ο Τοτός πάει μία μέρα στο σχολείο, με ένα μάτι πρησμένο και μελανιασμένο…

rularulina_xo0ks4zq

Βίντεο-σοκ από το φονικό στο Λασίθι: Καρέ-καρέ η άγρια δολοφονία (vid)

rularulina_xo0ks4zq