Kliktv.gr
Διαφορα

Αυτό είναι το σχέδιο της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Μειοψηφία οι Χριστιανοί στο Ηνωμένο Βασίλειο!!!

https://i0.wp.com/www.pentapostagma.gr/wp-content/uploads/2016/02/muslims-630x400.jpg?resize=400%2C253Το απώτερο σχέδιο των « άνομων κέντρων» της αποκαλούμενης Νέας Τάξης Πραγμάτων, είναι η πλήρης και ολοκληρωτική από-χριστιανοποιήση της ευρωπαϊκής ηπείρου.

Έτσι η ήπειρος μας θα πέσει «πιο εύκολα» στα χέρια των αμερικανικών πολυεθνικών δια μέσου της συνθήκης ΤΤΙΡ , η οποία αφορά την οικονομική ένωση, ΕΕ και ΗΠΑ.

Απόδειξη για όλα αυτά η ομολογία δύο Επισκόπων του Λονδίνου, του Ρίτσαρντ Σαρτρ και του Γουέστμινστερ Βίνσεντ Νικολς, οι οποίοι δηλώνουν ευθαρσώς ότι οι Χριστιανοί είναι σύμφωνα με πληροφορίες μειονότητα στο Ηνωμένο Βασίλειο .

Η εφημερίδα Christian Post αναφέρει σε κύριο άρθρο της ότι οι δύο Επίσκοποι της εκκλησίας διεξήγαγαν πρόσφατα μια συνάντηση στο Hampton Court Palace για την αντιμετώπιση του ζητήματος της φθίνουσας Χριστιανικής πίστης στην Βρετανία.

Οι συμμετέχοντες κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι οι χριστιανοί είναι πλέον μια «σημαντική μειοψηφία» στην Βρετανία, και αυτό ισχύει τόσο για τους καθολικούς και όσο και για τους προτεστάντες.

«Είμαστε όλοι μειονότητες εδώ τώρα», είπε ο Επίσκοπος Σαρτρ.

Ο Καρδινάλιος Nichols πήγε ακόμη πιο μακριά, συγκρίνοντας την παρούσα κατάσταση των Καθολικών στην Βρετανία με τις περιόδους σοβαρών χριστιανικών διώξεων προηγουμένων αιώνων .

Η εκκλησία της Αγγλίας σύμφωνα με έρευνα , ανακοίνωσε ότι για πρώτη φορά μειώθηκε το ποσοστό των εκκλησιαζομένων κατά ένα εκατομμύριο άτομα την εβδομάδα!!. Αυτό σημαίνει ότι μόνο το 1,4 τοις εκατό του πληθυσμού παρακολουθεί λειτουργίες της Αγγλικανικής εκκλησίας .

Η φοίτηση σπουδαστών σε εκκλησιαστικά ιδρύματα σε γενικές γραμμές έχει επίσης μειωθεί σημαντικά στο Ηνωμένο Βασίλειο, και από 764.000 έχει φτάσει στους 22.000 το 2015. Η Αγγλικανική εκκλησία «χάνει» σύμφωνα με πληροφορίες περίπου το ένα τοις εκατό των συμμετεχόντων της κάθε χρόνο.

«Σε ορισμένα μέρη της [Αγγλικανικής] Κοινωνίας η μείωση σε αριθμούς είναι απογοητευτική», δήλωσε ο Αρχιεπίσκοπος του Καντέρμπουρι Justin Welby. «Στην Αγγλία οι αριθμοί μας μειώνονται σταθερά σε περίπου ένα τοις εκατό κάθε χρόνο μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο … Ο πολιτισμός μας τείνει να μετατραπεί σε αντι-χριστιανικός … και είναι εύκολο να προβλέψει κανείς την ζοφερή εικόνα που δημιουργείται» , κατέληξε ο ίδιος.

Οι δύο Επίσκοποι, αν και διαφορετικού χριστιανικού δόγματος ανέφεραν ότι παρ’ όλες τις διαφορές τους, θα παλέψουν από κοινού για να διαφυλάξουν τον χριστιανικό χαρακτήρα της Βρετανίας .

Σε άρθρο από την ιστοσελίδα pentapostagma.gr, με τίτλο (Βρετανοί Χριστιανοί σύρθηκαν στο δικαστήριο επειδή αρνήθηκαν να φτιάξουν κέικ για την ημέρα κατά της ομοφοβίας!), είχαμε αναφέρει ότι ζευγάρι Βρετανών Χριστιανών αρτοποιών μηνύθηκαν και σύρθηκαν στο δικαστήριο διότι αρνήθηκαν να ετοιμάσουν κέικ για την ημέρα κατά της ομοφοβίας σε δύο ομοφυλόφιλους.

Οι Χριστιανοί διώκονται και αυτό γίνεται πλέον φανερά με τρόπους που μας υπενθυμίζουν την αρχική περίοδο των διώξεων. Σε Μέση Ανατολή, Ασία, Αφρική, και Ευρώπη ο στόχος είναι κυρίως και πάντα οι Χριστιανοί όλων των δογμάτων και ότι αυτοί πρεσβεύουν. Το σχέδιο τους όμως όπως και τόσα άλλα στην πορεία της ανθρωπότητας θα πέσει στο κενό.

pentapostagma.grΑυτό είναι το σχέδιο της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Μειοψηφία οι Χριστιανοί στο Ηνωμένο Βασίλειο!!!

Related posts

Τουρκικές γελοιότητες: Διαμαρτύρονται γιατί στο λογότυπο των Rafale μια γαλοπούλα τρέχει να σωθεί

rularulina_xo0ks4zq

Fuel Pass 2: Πότε ανοίγει η πλατφόρμα – Όλες οι πληροφορίες

rularulina_xo0ks4zq

Γαλλία: Ο νέος ανασχηματισμός Μακρόν – Η Χρυσούλα Ζαχαροπούλου παραμένει στη θέση της

rularulina_xo0ks4zq

Leave a Comment

*

code

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com