Kliktv.gr
Διαφορα

Αστρολόγος προβλέψεις 15/01 Τετάρτη

Αστρολόγος προβλέψεις 15/01 Τετάρτη

Αστρολόγος Σήμερα είναι Τετάρτη, ημέρα που την κυβερνά ο Ερμής. Ο επικοινωνιακός πλανήτης ολοκληρώνει σήμερα τη διαμονή του στον Αιγόκερω. Σε αυτά τα εδάφη συνάντησε τους Κρόνο και Πλούτωνα την περασμένη εβδομάδα: Εσείς λάβατε όση πληροφόρηση και στοιχεία σας χρειάζονταν!

Πλέον καλείστε να αξιοποιήσετε όλη την ενημέρωση, για να προχωρήσετε παρακάτω. Ο Ερμής θα περάσει στον Υδροχόο από αύριο, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 3 Φεβρουαρίου. Αυτή η περίοδος είναι ιδανική για να συνδεθείτε με φίλους και να διευρύνετε τα δίκτυά σας. Αναζητήστε άτομα που ταιριάζουν τα πνεύματά σας!

Η Σελήνη ανοίγει τη μέρα από την Παρθένο. Είστε ακόμη σε ατμόσφαιρα συλλογής και ταξινόμησης των πληροφοριών σας. Η Σελήνη θα αλλάξει ζώδιο αργότερα και θα περάσει στον Ζυγό. Μαζί της αλλάζει και η ενέργεια, γίνεται πιο συνεργατική. Κάντε επαφές και επεξεργαστείτε μόνο όσα θέματα το χρειάζονται!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Την Τετάρτη θα πρέπει να προσαρμοστείτε γρήγορα σε νέες καταστάσεις στο χώρο εργασίας ή την οικογένειά σας. Η σημερινή είναι μέρα που μπορείτε να οικοδομήσετε νέες φιλίες, να αναπτύξετε τις ήδη υπάρχουσες και να μην καταστρέψετε τίποτα. Αν φανείτε απρόσεκτοι στην εκτέλεση των καθημερινών σας καθηκόντων, μπορεί να προκληθούν δυσάρεστα προβλήματα. Κατά τη διάρκεια της μέρας θα ματαιώσετε μια υπόσχεση ή μια συμφωνία με μια γυναίκα.

Σήμερα επιβραδύνεται η εξέλιξη των οικονομικών σας υποθέσεων, με την εμφάνιση απροσδόκητων εμποδίων ή δυσκολιών. Μπορεί να σταματήσουν συζητήσεις που σχετίζονται με χρήματα ή να πάρουν απροσδόκητη κατεύθυνση. Αν έχετε παιδί, ασχοληθείτε περισσότερο με την εκπαίδευση ή την ανάπτυξή του, ειδικά αν ανήκει στο ζώδιο του Αιγόκερω, της Παρθένου ή του Ταύρου. Η Τετάρτη είναι καλή μέρα για τη λήψη σημαντικών αποφάσεων, για νέα εγχειρήματα ή καθήκοντα που σχετίζονται με κάποια ιδιοκτησία που έχετε σε άλλη πόλη ή χώρα.

taro-zodia-76

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Η Τετάρτη θα είναι μια δύσκολη μέρα για σας. Μπορείτε τελικά να πετύχετε κάποια πράγματα, αρκεί να ξεπεράσετε μερικές λεπτές και αγχωτικές καταστάσεις. Η μέρα φέρνει μικρά έσοδα στον προϋπολογισμό σας ή καλά οικονομικά νέα. Την Τετάρτη θα βιώσετε ένα σημαντικό γεγονός, που αφορά μια νεαρή γυναίκα ή ένα κορίτσι.

Αστρολόγος προβλέψεις 15/01 Τετάρτη

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Σήμερα θα λάβετε νέα ή σημαντικές πληροφορίες, που αφορούν συγγενείς από κοντά και μακριά. Μπορεί να μάθετε για κάποιον αρραβώνα ή γάμο στον φιλικό σας κύκλο.  Ένα ευχάριστο γεγονός ή μια επιτυχία στη ζωή ενός συγγενή στο ζώδιο του Ζυγού, του Υδροχόου ή των Διδύμων, μπορεί να αποτελέσει ευκαιρία για μια απρόσμενη συγκέντρωση ή ανταλλαγή τηλεφωνημάτων.

xartomanteia

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Σήμερα θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε τη μελαγχολική ή απαισιόδοξή διάθεση σας. Αποφύγετε να επηρεάζετε τα συναισθήματά σας κατά την εκτέλεση των επαγγελματικών σας καθηκόντων. Εάν είναι δυνατόν, αφιερώστε περισσότερο χρόνο στο σπίτι με δραστηριότητες που σας ευχαριστούν. Σήμερα θα βιώσετε μια ενδιαφέρουσα εμπειρία, που θα σχετίζεται με ένα άτομο από την οικογένειά σας, το φιλικό ή επαγγελματικό σας κύκλο.

Αστρολόγος προβλέψεις 15/01 Τετάρτη

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Την Τετάρτη θα έχετε την τάση να αργείτε να πάρετε αποφάσεις, να σκέφτεστε όλες τις διαφορετικές επιλογές πριν προχωρήσετε. Η σημερινή θα είναι ενδιαφέρουσα και παραγωγική μέρα, με τη δυνατότητα να βιώσετε ποικίλες, θετικές εμπειρίες σε προσωπικό επίπεδο. Η παράταση κάποιων προβλημάτων, θα οφείλεται στην επιπόλαιη αντιμετώπισή τους τις τελευταίες εβδομάδες και ημέρες.

Διαβαστε στο Ωροσκόπιο Αφροδίτη στους Ιχθύες τις αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65

The post Αστρολόγος προβλέψεις 15/01 Τετάρτη appeared first on ζώδια.

Το Διαβάσαμε Αστρολόγος προβλέψεις 15/01 Τετάρτη

Related posts

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για ένταξη στο μέτρο Απόσταξης Κρίσης

rularulina_xo0ks4zq

Στις φλόγες τέσσερα αυτοκίνητα σε διάφορες περιοχές της Αττικής

rularulina_xo0ks4zq

Κορονοϊός στην Αίγυπτο: Μειώνεται ο ημερήσιος απολογισμός των κρουσμάτων

rularulina_xo0ks4zq