18.1 C
Αθήνα
9 Δεκεμβρίου 2021
Kliktv.gr
Διαφορα

Αστρολογία 08-11/04 Καρμικές Θεραπείες στην Σκιά της Αφροδίτης

Αστρολογία 08-11/04

Αστρολογία 08-11/04 : 08 Απριλίου – Ο Αρης σε εξάγωνο με τον Χείρωνα (06:11 στους Υδροχόο / Κριό)

Αυτή η διέλευση σας δίνει την ευκαιρία να αναλάβετε δράση που μπορεί να επιφέρει την επούλωση σε κάποια συνεχιζόμενα προβλήματά σας.

Για παράδειγμα, αν υποφέρετε από εξασθενημένη ενέργεια ή χρόνια προβλήματα υγείας, αυτή η διέλευση θα μπορούσε να φέρει ανακούφιση.

Ειδικά αν είστε πρόθυμοι να επενδύσετε σε κάποια προσπάθεια για να προχωρήσετε προς τα εμπρός. Ή μπορεί να διαπιστώσετε ότι έχετε επιπλέον αυτοπεποίθηση για να αντιμετωπίσετε ένα δίλημμα που έχετε μέχρι στιγμής αποφύγει.

Μπορεί επίσης να βρεθείτε σε μια θέση όπου μπορείτε να βοηθήσετε τους άλλους να βρουν κάποια ανακούφιση ή ενδυνάμωση που σχετίζεται με τον πόνο τους και τους μακροχρόνιους αγώνες τους. Η επίλυση των προβλημάτων όλων των ειδών μπορεί να ενισχυθεί από την υιοθέτηση μιας προληπτικής στάσης σε ότι κάνετε και αφήνοντας πίσω σας όσα δεν μπορείτε να διορθώσετε.

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2020 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75

Αστρολογία 08-11/04 : 09 Απριλίου – Η Αφροδίτη μπαίνει στην σκιά (05:20 στους Διδύμους, στη σκιά έως 29 Ιουλίου)

Η Αφροδίτη μπαίνει τώρα στη σκιά όπου και θα ξεκινήσει τον ανάδρομο κύκλο της σε λίγο. Όπως όταν ο Ερμής μπαίνει στην σκιά, έτσι και τώρα χτίζονται τα θέματα και η ενέργειες που σχετίζονται με την Αφροδίτη.

Η ομορφιά, η τέχνη, η ισορροπία, η αρμονία, η αγάπη, η απόλαυση, η επιθυμία, η δικαιοσύνη, η διπλωματία, τα οικονομικά, οι πόροι, οι αξίες. Καθώς η Αφροδίτη πλησιάζει τον ανάδρομο σταθμό, μπορεί να παρατηρήσετε περισσότερες εμπειρίες και εκδηλώσεις που δίνουν έμφαση σε αυτούς τους τομείς.

Μπορεί, για παράδειγμα, να αυξηθεί ή να μειωθεί το εισόδημά σας κατά την ανάδρομη φάση. Συνήθως μετά το πέρας του ανάδρομου κύκλου, αυτό που άλλαξε επιστρέφει στην κατάσταση που ήταν πριν την αναδρομή.

Διαβαστε επισης : Tράπουλα CLEOPATRA αποκαλύπτει το ερωτικό πεπρωμένο

chartomantia-098

Μπορεί να υπάρξουν περισσότερες ερωτικές πιθανότητες κατά τη διάρκεια του κύκλου της Αφροδίτης, που θα σταματήσουν με το τέλος του εάν δεν υπάρχει ουσία πίσω τους. Ή μπορεί οι υπάρχουσες σχέσεις να περάσουν μια περίοδο προβλημάτων και να πρέπει να λυθούν θέματα που κρύβονταν στο παρασκήνιο.

Εάν η σχέση σας βρίσκεται σε μη σταθερό έδαφος, αυτή η φάση μπορεί να τη στείλει στο σημείο καταστροφής. Να σας πιέσει να επαναδιαπραγματευθείτε πράγματα ή να σκεφτείτε να την τελειώσετε.

Είναι καιρός παγκόσμιων οικονομικών αγώνων. Αυτός ο ανάδρομος κύκλος της Αφροδίτης μπορεί να σας κάνει να σκεφτείτε και να ρυθμίσετε ξανά τα οικονομικά κίνητρά σας και τις φιλοδοξίες σας σε προσωπικό επίπεδο, όπως και σε συλλογικό.

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2020 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Αστρολογια 08-11/04 : 11 Απριλίου – Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Χείρωνα (06:19 στους Διδύμους / Κριό)

Αν και αυτή η όψη διαρκεί μόνο για λίγες ημέρες, είναι δυνατόν να κάνετε κάποια πρόοδο όσον αφορά τις προσπάθειες σας για θεραπεία και επανεξισορρόπιση. Αν και θα χρειαστεί λίγη προσπάθεια για να το καταφέρετε.

Αυτό μπορεί να εκδηλωθεί μέσα σε μια σχέση, σε κοινωνικές επαφές, οικονομικά, υγεία ή στην πνευματική σας σύνδεση με το Σύμπαν. Έχετε αυξημένη ικανότητα να διαπραγματεύεστε με τους άλλους και τις περιστάσεις για να επιτύχετε έναν δίκαιο συμβιβασμό που οδηγεί σε ίσες θυσίες και οφέλη για όλους τους ενδιαφερόμενους.

Ωστόσο, υπάρχει ο κίνδυνος να θέλετε να αποφύγετε τη σύγκρουση και τη διχόνοια τόσο πολύ, που να διαπραγματευτείτε πιο πολύ απ’ όσο θα θέλατε.

Διαβαστε επισης : Tράπουλα CLEOPATRA αποκαλύπτει το ερωτικό πεπρωμένο

taro-zodia-76

Ειρήνη με οποιοδήποτε κόστος. Αν αποδεχτείτε και αγκαλιάσετε την προσπάθεια ή τον αγώνα που απαιτείται, μπορείτε να κάνετε λίγους συμβιβασμούς. Έτσι θα α πετύχετε περισσότερη θεραπευτική ισορροπία σε αυτούς τους αγώνες. Έχετε τώρα αυξημένη ικανότητα να διευκολύνετε αλλαγές σε καταστάσεις που είναι εντός του πεδίου ελέγχου σας.

Μπορεί να είναι επίσης ευκολότερο να αποδέχεστε και να προσαρμόζεστε σε αυτά που είναι εκτός του πεδίου ελέγχου σας. Η επίδραση σας πάνω στους άλλους μπορεί δυνητικά να είναι θεραπευτική αυτή τη στιγμή. Ειδικά βοηθώντας τους να βρουν νέες ισορροπίες και υποδεικνύοντας αποδοχές σε συγκρούσεις και μάχες στη ζωή τους.

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2020 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

The post Αστρολογία 08-11/04 Καρμικές Θεραπείες στην Σκιά της Αφροδίτης appeared first on ζώδια.

Το Διαβάσαμε Αστρολογία 08-11/04 Καρμικές Θεραπείες στην Σκιά της Αφροδίτης

Related posts

Πλεύρης Γιαννάκος αναφορά: Κατατέθηκε αναφορά από τον Υπουργό Υγείας στον Προέδρο της ΠΟΕΔΗΝ

rularulina_xo0ks4zq

Δες τι μπορούσες να αγοράσεις με 500 δραχμές πριν το 2000! (pics)

rularulina_xo0ks4zq

Γιάννης Οικονόμου VIP ΜΕΘ: Ένα ήδη τεταμένο κλίμα δηλητηριάζεται με ανυπόστατους ισχυρισμούς

rularulina_xo0ks4zq
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com