19.1 C
Αθήνα
20 Σεπτεμβρίου 2020
Kliktv.gr
Lifestyle

«Έφυγε» ο ηθοποιός Γιώργος Χαδίνης (photo)

Έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός Γιώργος Χαδίνης, ο οποίος έπαιξε σε πολλές τηλεοπτικές σειρές και θεατρικές παραστάσεις, ενώ συμμετείχε και σε αρκετές κινηματογραφικές παραγωγές.
Τη λυπηρή είδηση του θανάτου του ανακοίνωσε αργά το απόγευμα της Τρίτης ο Σπύρος Μπιμπίλας. Σε φωτογραφία, που δημοσίευσε στο Facebook, έγραψε (δείτε στο τέλος την ανάρτησή του):
«Ακόμα ένας αγαπημένος συνάδελφος και φίλος έφυγε… Με σημαντική παρουσία στο θέατρο. Ευγενικός και με χιούμορ άνθρωπος. Βρέθηκε στο σπίτι του νεκρός από το γιο του… Καλό ταξίδι καλέ μας φίλε Γιώργο Χαδίνη».
Τηλεοπτικές σειρές στις οποίες είχε παίξει:
• Ο Δρόμος, 1977, ΥΕΝΕΔ
• Μεθυσμένη πολιτεία, 1980, ΕΡΤ
• Ρομαντικές ιστορίες: Η επιστροφή, 1981, ΥΕΝΕΔ
• Η επιστροφή, 1982, ΕΡΤ
• Μαντώ Μαυρογένους, 1983, ΕΡΤ
• Ο καπετάν Σβούρας, 1986, ΕΡΤ
• Επικίνδυνη αλήθεια, 1989, ΕΤ2
• Αντίζηλες, 1989, ΕΤ2
• Φόβος και Πάθος, 1990, ΑΝΤ1
• Αστυνόμος Θανάσης Παπαθανάσης: Οι δεινόσαυροι, 1991, ΑΝΤ1
• Μάμα Μία, 1991, ΑΝΤ1
• Η δίκη, 1991, ΕΤ2
• Τα εφτά κακά της μοίρας μου, 1991, Mega
• Ανατολικός άνεμος, 1992, ΑΝΤ1
• Θα μιλήσεις με τον δικηγόρο μου, 1992, ΑΝΤ1
• Στον αστερισμό της γραβάτας, 1993, ΑΝΤ1
• Άλλη το Πρωί Άλλη το Βράδυ, 1994, Mega
• Όλα τα κακά της μοίρας μου, 1994, Mega
• Αγία τετράδα, 1995, ΑΝΤ1
• Η Άλλη Πλευρά του Τοίχου, 1999, ΕΤ1
• Κρεσέντο, 2000, Star
• Το Κλειδί, 2000, Star
• Στο Φως του Φεγγαριού, 2004, Mega
• Γάμος με τα όλα του: Τίποτα όρθιο, 2005, ΑΝΤ1
• Στο Παρά 5, 2005, Mega
• 7 θανάσιμες πεθερές: Η φεμινίστρια πεθερά, 2006, Mega
Φιλμογραφία
• Ένας Κίτσος στα μπουζούκια (1970)
• Όμορφες μέρες (1970)
• Ζωή χωρίς χαμόγελο (1971)
• Ο άνθρωπος ρολόι (1972)
• Επαφή Νο2 (1972)
• Το φως που σβήνει (2000)
Με πληροφορίες από: retrodb

Το Διαβάσαμε «Έφυγε» ο ηθοποιός Γιώργος Χαδίνης (photo)

Related posts

Εικόνες καταστροφής αφήνει πίσω του ο «Ιανός» (videos)

rularulina_xo0ks4zq

Βάσω Λασκαράκη: «Αυτές οι στιγμές που δεν τις αλλάζουμε με τίποτα…» (photos)

rularulina_xo0ks4zq

O Τάσος Δούσης και οι «Εικόνες» ολοκληρώνουν το ταξίδι τους στην Πάρο και την Αντίπαρο (trailer)

rularulina_xo0ks4zq