21 March, 2018
Home / Κοσμος  / Αυτές οι ανατριχιαστικές και αληθινές εικόνες θα σας… χαλάσουν σίγουρα τον ύπνο! (Φωτογραφίες)

Αυτές οι ανατριχιαστικές και αληθινές εικόνες θα σας… χαλάσουν σίγουρα τον ύπνο! (Φωτογραφίες)

εικόνες

Οι παρακάτω φωτογραφίες θα σας κάνουν… να μην κοιμάστε τα βράδια!

Το 1964, ένας άνδρας πήρε μια φωτογραφία από ένα κορίτσι που στέκεται μόνη της. Όταν την είδε εκτυπωμένη είδε ότι εμφανίστηκε κάποια μορφή από το πουθενά.

Μια μυστηριώδης γυναίκα πιάστηκε σε μια φωτογραφία Προέδρου John F. Kennedy, αφού πυροβολήθηκε στο Ντάλας του Τέξας στις 22 Νοεμβρίου, 1963. Ούτε αυτή, ούτε οι φωτογραφίες της βρέθηκαν ποτέ.

“The Madonna with Saint Giovannino” είναι ένα έργο του 15ου αιώνα από Domenico Ghirlandaio. Κοντά στην επάνω δεξιά γωνία του πίνακα, ένα παράξενος ιπτάμενος δίσκος εμφανίζεται ενώ ένας άνδρας και ο σκύλος του κοιτάνε τι είναι αυτό.​

Κάποιοι είδαν ένα παράξενο φως σε σχηματισμούς τον Μάρτιο του 1997 στο Φοίνιξ της Αριζόνα. Τριγωνικά και σταθερά φώτα έχουν επίσης αναφερθεί. Είναι ακόμα άγνωστο τι προκάλεσε αυτό το φαινόμενο που παρατηρείται από χιλιάδες κατοίκους.

Ένα ζευγάρι πήρε μια φωτογραφία από ένα πλάσμα 80 πόδια μήκους που κολυμπούσε κοντά τους το 1964. Το θαλάσσιο τέρας κολύμπησε μακριά, αλλά όχι πριν ανοίξει το μεγάλο του στόμα προς αυτούς, όπως αναφέρει το apisteuta.

Σε μια σκηνή από ταινία του Τσάρλι Τσάπλιν το 1928, μια γυναίκα θεωρείται ότι περπατούσε στο δρόμο κρατώντας στο αυτί της κάτι που φαίνεται να είναι ένα κινητό τηλέφωνο.

Αργά το βράδυ της 24ης Φεβρουαρίου και νωρίς το πρωί της 25ης Φεβρουαρίου, πραγματοποιήθηκε το Great Los Angeles Air Raid. Επίσης γνωστό ως Μάχη του Λος Άντζελες, αυτό του πίστευαν πολλοί, ήταν ότι η παρακάτω φωτογραφία είναι ένα εξωγήινο σκάφος.

Στη Νότια Αφρική εμφανίστηκαν μεγάλοι κύκλοι διαμέτρου 15 μέτρων. Οι επιστήμονες δεν είναι σίγουροι για το πώς εμφανίστηκαν αυτοί οι κύκλοι. Μια θεωρία λέει ότι είναι τερμίτες άμμου που είναι υπεύθυνοι για το φαινόμενο αυτό. Παρά το γεγονός ότι οι κύκλοι είναι πολύ μεγάλοι για να μπορεί αυτό το είδος να κάνει κάτι τέτοιο.

Ένα άγνωστο αντικείμενο παρατηρήθηκε σε τροχιά στο διάστημα το 1960, πριν εξαφανιστεί.  

Ο Peter Berthelot πήρε μια φωτογραφία της συζύγου του, Diane, ενώ επισκέπτονταν την Εκκλησία Worstead στο Norfolk, Ηνωμένο Βασίλειο. Όταν εμφανίστηκε η φωτογραφία εμφανίστηκε μια παράξενη γυναίκα που δεν ήταν εκεί κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους. Το ζευγάρι μίλησε στον εφημέριο που τους ενημέρωσε ότι ήταν το White Lady, ένας θεραπευτής και κάτοικος φάντασμα της εκκλησίας.

Σε μια οικογενειακή φωτογραφία στο νέο τους σπίτι. Όταν η φωτογραφία εμφανίστηκε, ένα νεκρό σώμα κρέμεται ανάποδα…

Μια φωτογραφία που τραβήχτηκε κατά τη διάρκεια της τελευταίας πτήσης στο φεγγάρι από το Απόλλων 17 δείχνει μια πυραμίδα.

Ένα παράξενο φως συνεχίζει να εμφανίζεται στο Hessadalen Valley, Νορβηγία. Ο λευκό-κίτρινος φωτισμός επιπλέει πάνω από το έδαφος από μόνος του, ως επί το πλείστον ήταν ορατός μεταξύ του 1981 και του 1984, έως και 20 φορές την εβδομάδα. Τα τελευταία δύο χρόνια, το παράξενο φως έχει εμφανιστεί μόνο περίπου 10 έως 20 φορές ανά έτος. Μέχρι σήμερα, οι ερευνητές δεν έχουν καμία συγκεκριμένη εξήγηση για την εμφάνισή του.

Μια γυναίκα φωτογράφισε ένα μεγάλο ζώο που εντοπίστηκε στο κατώφλι της στο Sarasota County, Florida το 2000. Οι φωτογραφίες εστάλησαν στο τμήμα του σερίφη ανώνυμα από τη γυναίκα με αποτέλεσμα να πιάσουν το πλάσμα και να δουν ότι ήταν ένας πίθηκος.

Αυτή η φωτογραφία τραβήχτηκε το 1963 και θεωρείται ότι είναι μια από τις πιο διάσημες παραφυσικές εικόνες. Τραβήχτηκε στην Revered KF Lord Εκκλησία Newby στην Αγγλία, η φωτογραφία έχει αναλυθεί από ειδικούς πολλές φορές. Η τρομακτική κρυμμένη εικόνα είναι κοντά στο θυσιαστήριο και ο φωτογράφος ήταν ανένδοτος ότι ήταν το μόνο πρόσωπο στο δωμάτιο.

Ένας μουσουλμάνος μηχανικός παρατήρησε μια γυναίκα στην κορυφή της στέγης στην εκκλησία της Αγίας Μαρίας στην Αίγυπτο. Πιστεύοντας ότι ήταν μια γυναίκα προσπάθησε να δει τι είναι, η αστυνομία διερεύνησε το θέμα και δεν βρήκαν τίποτα. Η Παναγία των Zeitoun παρατηρήθηκε για δύο χρόνια, αρχής γενομένης από το 1968.

Μια μορφή από τον τρίτο όροφο φαίνεται να παρακολουθεί δύο άνδρες εν ώρα εργασίας το 1918.

Μια κάμερα ασφαλείας κατέγραψε κάτι περίεργο στο κλείσιμο των θυρών του Hampton Court στο Λονδίνο, Αγγλία. Οι φρουροί δεν βρήκαν τίποτα, όταν έφτασαν στο σημείο. Το φάντασμα πιστεύεται ότι είναι ένα από τα πολλά πνεύματα που στοιχειώνουν αυτό το βασιλικό παλάτι.

Αυτές οι ανατριχιαστικές και αληθινές εικόνες θα σας… χαλάσουν σίγουρα τον ύπνο! (Φωτογραφίες)


Γραμματοσειρά
Αντίθεση